Wie zijn wij  
Zorg- en Bemiddelingsbureau BNA Zorg en Bemiddeling (BNA) is actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg- & welzijnssector. We werven & selecteren, bemiddelen & verbinden en ondersteunen organisaties, ZZP’ers en kandidaten in de zorg. Zo brengen wij zorgprofessionals en zorginstellingen met een personele zorgvraag samen. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, een vaste baan of flexibele inzet, wij regelen het.  

 

Wat is onze visie en missie 

Wij zijn een transparant bemiddelingsbureau en hanteren eerlijke zzp uurtarieven. Wij proberen altijd de juiste oplossing te bieden voor de zorgaanbieder en de zorgverleners. BNA Zorg en Bemiddeling weet hoe het is om actief te zijn als zzp’er, daarom doen wij ons uiterste beste om alle valkuilen en muren waar je mogelijk tegen aanloopt zoveel mogelijk te beperken. Wij zorgen ervoor dat de zzp’er terecht konen bij een opdrachtgever die aansluit bij zijn/haar wensen. 

 

Waarom zijn wij de juiste keuze voor de opdrachtgever 

Doordat wij alleen kwalitatieve zzp’ers werven worden de zorgopdrachten van onze opdrachtgevers gekoppeld aan de juiste persoon met de juiste diploma’s en certificaten. Wij hanteren marktconforme uurtarieven die passen bij de kwaliteiten en ervaringen die de zzp’ers bezitten. Mocht het voorkomen dat een toegewezen zzp’er niet aanwezig kan zijn bij zijn/haar dienst (door bijvoorbeeld onmacht daar wel een geldige reden) staan wij garant voor de vervanging van deze persoon. Wij zijn daarnaast 24/7 bereikbaar voor u als opdrachtgever. 

Waarom zijn we juiste keuze voor de zzp’er 

Het volledige facturatie proces gaat via BNA Zorg en Bemiddeling, dit zorgt ervoor dat werkdruk aanzienlijk verlaagd word voor de zzp’er. Wij bieden zorgopdrachten aan in heel Nederland hierdoor hoef je als zzp’er meestal geen rekening te houden met lange reistijden. Ook voor zzp’ers die niet in het bezit zijn van de gevraagde certificaten en/of vergunningen bieden wij de kans aan om deze
alsnog te behalen of aan te vragen. Mocht het voorkomen dat een opdrachtgever de reiskosten niet vergoed(wat zelden voor komt), dan zullen wij dit vergoeden.